Hippe kamerplanten in 2021

Dracaena Marginata

Een mooie hippe kamerplant voor in een kamer waar je een tropische touch aan wilt geven. De plant wordt ook wel een drakenplant genoemd. Het is een makkelijk te onderhouden luchtzuiverende plant.

Met zijn lange stam en dunne lange bladeren geeft deze Dracaena zomerse sfeer aan je ruimte. Het is een plant die in vele interieurs een prachtige toevoeging is. Zet de tropische plant in een lange moderne pot en je hebt een schitterende aanwinst in je ruimte.

Zet de plant op een niet al te zonnige plek en ook heeft de plant niet veel water nodig. Met de juiste verzorging zal je een lange tijd kunnen genieten van jouw Dracaena kamerplant.

Goudpalm

Het blijft een indrukwekkende kamerplant ook al is deze de meest bekende kamerplant onder de palmen. De Goudpalm heeft zijn naam te danken aan de goudgele stengels. Veelvoorkomend in de regenwouden in Zuid-oost azië.

De Goudpalm past in interieurs waar een rustige uitstraling een grote rol in speelt. De zwierige kamerplant is daarom een perfecte keuze als je rust wil brengen in je slaapkamer of woonkamer. Daarnaast heeft de plant een positieve invloed op de luchtvochtigheid. Niet verkeerd toch?

De goudpalm houdt niet van tocht en loop er niet tegenaan. Ook vindt de palm veel zonlicht niet fijn. De plant kan met de juiste verzorging en omstandigheden wel tot het plafond groeien.

Schefflera Arboricola Compacta

Met deze prachtige naam zorgt deze plant voor een uitzonderlijk stukje groen in je woonkamer. Ook wel de ‘vingerboom’ genoemd in Nederland vindt deze plant zijn oorsprong in Taiwan. Aldaar wordt de plant ook wel een ‘dwerg paraplu boom’ genoemd. Kijk maar eens naar de vorm van het blad.

Met zijn lange kronkelende stam en mooie groene bladeren steelt hij de show. Een tropische plant voor een liefhebber van een unieke uitstraling in de woonkamer. Daarnaast is het een makkelijk huisplant. Ook geen probleem als deze kamerplant eventjes alleen gelaten wordt.

Ficus Ginseng Bonsai

Moet je kijken wat een gave miniatuur boom. De bonsai boompjes zijn enorm bekend en iedereen weet over welke plant we het dan hebben. Er zijn enorm veel soorten, maar deze straalt echt heerlijke zonnige positiviteit uit.

Ben je opzoek naar een inspirerende kamerplant in jouw woonkamer? Bekijk dan een deze bonsai. Een tropische kamerplant die veel te bieden heeft voor jouw interieur. Het niet voor niets dat deze Ficus een enorm populaire kamerplant is.

Euphorbia Cactus

Een echte cactus mag niet ontbreken aan deze lijst. Ze vallen direct op en een mooie grote cactus geeft een stoere look aan jouw woonkamer. Deze gave betaalbare plant zorgt voor elk interieur voor meer pit.

Er zijn ontzettend veel stoere planten te vinden, maar wij vinden deze toch wel de stoerste. De cactus past ook in elke kamer. De slaapkamer, badkamer of de woonkamer voor deze cactus is elk plekje geschikt.

Kun je niet kiezen? Dan hebben we bij jouwplant.nl ook planten samengesteld voor een frisse look in jouw woonkamer. Zowel luchtzuiverende als sfeervolle kamerplantjes die jouw woonkamer doen opleven.

Jouw hippe kamerplant vinden in onze webshop

Jouw hippe kamerplant voor 2021 nog niet gevonden? Geen paniek! Wij hebben vele planten die wellicht meer passen bij jouw stijl. Vind je jouw kamerplant echt niet, maar vind je wel die in onze webshop zou moeten staan? Laat dan een berichtje achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *