Ben je een liefhebber van planten en wil je graag XL-planten voor in jouw woonkamer of bedrijfspand kopen? Dan wil je hier het liefst natuurlijk niet de deur voor uit hoeven. Gelukkig hoeft dit ook niet als je bij Jouw Plant bestelt. Wij beschikken over uiteenlopende grote planten die geschikt zijn voor elk interieur. Onze planten komen rechtstreeks van de kweker en worden al snel op jouw adres bezorgd!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

XL-planten wil je natuurlijk kopen bij dé plantenwebshop

In ons ruime en gevarieerde assortiment vind jij verschillende grote planten. Je maakt bijvoorbeeld de keuze uit uiteenlopende XL-planten met grote bladeren, grote planten voor binnen en buiten, hoge planten met grote bladeren en grote planten met pot. Grote planten zijn een prachtige aanvulling voor het interieur in je woonkamer of slaapkamer, maar zijn ook uitermate geschikt om in jouw kantoor neer te zetten. Onze XL-planten zijn bovendien zorgvuldig uitgezocht, zodat er voor ieder interieur een prachtige, verse plant te vinden is.

Grote planten met pot vind je bij ons

Wij bieden zowel grote planten in lengte als planten met grote groene bladeren aan. Zodoende is er een passende groene oplossing voor ieder. Via onze gebruiksvriendelijke filters vind jij eenvoudig jouw favoriete XL-planten in onze webshop.  Zoek naar een complete oplossing voor jouw plantkeuzes. Zo vind je planten met sierpot, plantenpakketten meer. Welke groene vriend spreekt jou het meest aan?

De verzorging van grote planten is zeker niet lastig

De verzorging van grote planten is in principe hetzelfde als die van een kleine kamerplant. Het verschil zit vooral in het verbruik van meer water. Over het algemeen is het verbruik van water door grote planten afhankelijk van de grootte van de bladeren. Grote bladeren verdampen meer water en derhalve hebben ze meer nodig. Echter verschilt het tussen de soort grote kamerplanten natuurlijk wel. Check daarom altijd onze omschrijven en verzorgingstips per plant. Deze vind je bij de productomschrijving van al onze XL-planten. Zoek je een grote plant voor een donkere hoek? Of ben je juist op zoek naar een plant die veel daglicht kan hebben? Controleer dan goed of jouw beoogde plant in dit plaatje past. Voor elke standplaats hebben wij een mooie grote plant!

De voordelen van grote planten zijn talrijk

Een grote plant heeft een positieve invloed op de lucht in je kamer. Grote planten en planten met grote bladeren zorgen dankzij hun lengte en grootte van bladeren voor meer luchtzuivering in je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Daarnaast geeft een grote lange plant bijvoorbeeld een extra dimensie aan jouw kamer. Het laat als het ware jouw interieur tot leven komen. Kies je voor een plant met grote groene bladeren of toch liever een hoge plant? Jouwplant.nl heeft de XL-planten die je zoekt.

Bestel jouw planten en profiteer van snelle verzending

Kies er direct voor om planten te bestellen en geniet van optimale service. Onze planten worden altijd met de grootste zorg direct via de kweker verzonden in speciale verpakkingen. Via Post NL heb jij voor je het weet jouw grote plant in huis staan! Al onze planten worden namelijk al binnen 72 uur bezorgd op jouw adres. Zo kun je jouw interieur dus al snel opfrissen! Heb je vragen over onze verzendmethode of over onze XL-planten? Bekijk dan even onze veelgestelde vragen-pagina. Staat hier het antwoord niet of heb je behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op via info@jouwplant.nl.