Maak zelf een mini-ecosysteem met deze Plant Puzzle®. De Plant Puzzle® bevat alle elementen om zelf een betoverende combinatie te maken van groen en glas. De bijgeleverde instructie legt in een paar simpele stappen uit hoe het werkt. De glazen planten pot is van 100% gerecycled glas. Het grind, de houtskool en de aarde garanderen een perfecte voedingsbodem voor de botanische juweeltjes. De planten pot wordt afgesloten met een kurk. Met een selectie van unieke en onderscheidende kamerplanten van Eden Collection breng je de planten vanuit alle delen van de wereld naar je huiskamer en beschik jij over een fraaie Plant Puzzle met eigen ecosysteem!


De Plant Puzzle® is een betoverende combinatie van groen en glas

Het is een steeds meer voorkomende trend: zelf een terrarium van mooie planten maken. De Plant Puzzle® is een prachtige pot die alle elementen bevat om jouw eigen ecosysteem te creëren. Deze glazen pot past perfect in ieder type woonkamer. Je hoeft zeker niet over groene vingers te beschikken om voor de plantjes in deze plantenpot te zorgen, zeker omdat er een duidelijke instructie bij zit. Zo zorg jij heel gemakkelijk voor jouw eigen ecosysteem en beschik je over een betoverende combinatie van groen en glas als je de Plant Puzzle® aanschaft. Welk van deze glazen plantenpotten heeft jouw voorkeur?

Haal jouw eigen mini-ecosysteem in huis

Klinkt zo’n eigen mini-ecosysteem in je kamer als muziek in de oren en wil je de Plant Puzzle® aanschaffen? Bestel hem dan direct in onze webshop en Jouw Plant zorgt dat jij snel over een prachtige glazen plantenpot in je woning beschikt. Onze planten(pakketten) worden namelijk binnen 72 uur namelijk op jouw adres afgeleverd. Hierbij ben je altijd voorzien van verse planten, rechtstreek van de kweker. Wil je nog meer planten bestellen, bijvoorbeeld een complete set planten in een plantenpakket? Ook dat kan bij ons! Bekijk hiervoor gerust ons aanbod. Kom je er niet uit of heb je vragen? Stel ze dan via info@jouwplant.nl.