Voor veel plantenliefhebbers is een plantenpakket een leuk en bijzondere optie. Bij Jouw Plant vind je verschillende pakketten die met zorg zijn samengesteld door deskundige kwekers. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de beste, meest verse planten. Kies bijvoorbeeld voor een eigentijds plantenpakket en je ontvangt al snel een fraaie plantenmix voor in huis!


Met een plantenpakket creëer je gezondere lucht in huis

Een plant in je woonkamer zorgt ervoor dat de lucht in jouw huis gezonder wordt. Planten nemen namelijk schadelijke stoffen weg en zorgen juist voor meer zuurstof en een hogere luchtvochtigheid in huis. Dankzij een plantenpakket bestel je meerdere fraaie, eigentijdse planten ineens voor in jouw huis of kantoor. Onze plantenpakketten zorgen ervoor dat je direct een complete set planten aanschaft die bij elkaar passen. Je kiest eenvoudig jouw favoriete combinatie uit, bovendien bepaal je zelf of je gaat voor een plantenmix vol planten met sierpot of juist planten zonder pot.

Het onderhoud van kamerplanten

Kamerplanten zijn goed te onderhouden, waardoor ze een lang leven voor zich hebben. Als je goed zorgt voor de planten uit jouw eigentijdse plantenpakket, geniet je dus extra lang van jouw planten. Je biedt optimale zorg aan jouw planten door de juiste potgrond en de juiste hoeveelheid licht te regelen. Meer hierover is te lezen bij de productinformatie die bij elk van onze planten vermeld staat. Jezelf goed inlezen over de plantenmix, levert je dus diverse voordelen op! Bestel je planten met pot? Dan ontvang je hier al de juiste potgrond bij. Ben je opzoek naar een specifieke plant? Bekijk dan onze andere plantcategorieën.

Bestel jouw pakket online

Plaats direct een bestelling in onze webshop en geniet van een plantenpakket met mooie, eigentijdse planten tegen een scherpe prijs. Zodra je een plantenpakket bestelt bij onze webshop, wordt jouw order doorgestuurd naar de kweker. Onze kwekers zetten de planten voor je klaar en verpakken deze netjes, op een manier die de planten optimale bescherming bieden tijdens het transport. De levertijd van onze planten zijn 2 à 3 werkdagen. Deze tijd is nodig om te zorgen dat de planten uit jouw plantenmix in perfecte staat aankomen op jouw adres. Je krijgt van ons een 'track & trace code waarmee je de bestelling kan volgen. Profiteer van deze service en rond jouw bestelling af! Heb je nog vragen over jouw eigentijdse plantenmix? Kijk dan of je het antwoord vindt op onze veelgestelde vragen-pagina. Zo niet, bereik je ons via het e-mailadres info@jouwplant.nl.