Kies voor luchtzuiverende planten en geniet van gezonde lucht in huis!  Met dit type planten zuiver je de lucht in jouw huis op een natuurlijke manier. Bij JouwPlant hebben we een groot aanbod aan luchtzuiverende planten. Al deze planten komen rechtstreeks van de kweker en worden al binnen 72 uur bezorgd, dus voorzie je jezelf al snel van gezonde lucht!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Waarom luchtzuiverende planten kopen een goed idee is

Het hebben van planten in je huis of kantoor kent een aantal interessante voordelen. We weten allemaal dat planten koolstofdioxide uit de lucht en daarmee zuurstof aanmaken. Maar sommige planten hebben ook een luchtzuiverende functie en zijn daarom een gezonde oplossing voor iedere woning of bedrijfspand. Niet alle planten beschikken over een luchtzuivering die ook echt voordelen oplevert. Gelukkig is er onderzoek gedaan en zijn er wel degelijk planten die jij graag in slaapkamer, woonkamer of werkomgeving wilt hebben staan. Onze luchtzuiverende kamerplanten hebben een vernietigende werking op een aantal schadelijke stoffen. Ze neutraliseren deze schadelijke stoffen en zetten CO₂ om in zuurstof, waardoor deze planten de gezondheid in de ruimte bevorderen. Tevens zijn er een aantal zuiveringsplanten die ook je luchtvochtigheid verhogen en op die manier een gezonde werking hebben. Je hebt bij ons onder meer de keuze uit de volgende gezonde planten:

Lees meer over kamerplanten in ons blog!

Heb je altijd al meer willen weten wat planten nu kunnen betekenen voor jouw woonkamer, kantoorruimte of slaapkamer? Lees ons blog over luchtzuiverende kamerplanten, het onderhouden van planten en veel meer. blog

Onderhouden van luchtzuiverende kamerplanten

Onze huizen worden steeds beter geïsoleerd. Dit betekent dat de voordelen van planten in jouw huis extra bijdragen aan een schonere lucht. Ook thuiswerken wordt steeds meer populairder. Voor onderhoud aan jouw zuiverende, verse planten heeft dit gelukkig niet bijzonder veel invloed. Deze planten hebben hetzelfde onderhoud als alle andere planten. Het verschilt dus per plant welk onderhoud je nodig hebt. Gelukkig is er voor ieders wil een optie! Er zijn in onze webshop zowel luchtzuiverende planten verkrijgbaar die met weinig onderhoud vragen als planten die regelmatig onderhouden moeten worden. Zoek jij een plant met weinig onderhoud? Wellicht is dan de graslelie of de lepelplant wat voor jou. Heb jij groene vingers? Dan is wellicht een klimop of goudpalm iets voor jouw kamer! Voor elk van onze planten hebben we een beschrijving hoe de plant onderhouden moet worden. Lees deze dus goed door een zal je lang kunnen genieten van jouw gezonde kamerplant.

Zoek jouw favoriete plant op

Wij hebben een groot assortiment van kamerplanten. Doorzoek onze kamerplanten en vind jouw plant vandaag nog!

Bestel de meest gezonde plant bij ons

Ben jij op zoek naar de plant die het best voor schone lucht zorgt? NASA heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar planten en hun luchtzuiverende functie. Vind hieronder de meest luchtzuiverende planten uit onze collectie! Deze en vele andere planten bestel je eenvoudig bij ons. Heb je vragen over onze producten? Stel ze dan via info@jouwplant.nl of via ons contactformulier.