Voor goedkope planten zit je helemaal goed bij onze aanbiedingen. Wij hebben diverse leuke planten tegen een voordelige prijs te koop staan. Wat jouw voorkeur ook heeft, de kans is groot dat je een leuke plant tegenkomt bij onze acties. Ontdek de beste deals en de leukste planten en kies jouw favorieten uit!


Ontdek onze collectie planten in de aanbieding

Wanneer je leuke planten tegen een voordelige prijs wilt kopen, zijn onze plantaanbiedingen een echte aanrader. Ook al onze planten met korting zijn van hoge kwaliteit en worden bij jou in perfecte staat voor de deur bezorgd! Planten met of zonder sierpot; je vindt ze allebei op onze actiepagina. Van kamerplanten tot tuinplanten en van kleine tot grote planten; je bestelt ze bij Jouw Plant voor een goedkope prijs. De aanbiedingen van de planten gelden voor een bepaalde periode. Wees er dus snel bij en profiteer van voordelige prijzen voor jouw planten! En ook niet onbelangrijk: omdat onze aanbiedingen steeds wisselen, loont het zeker de moeite om deze pagina met goedkope planten regelmatig te bekijken.

Een cadeaubon voor een plant is altijd leuk om te geven

Via Jouw Plant kun je, naast voordelige planten aanschaffen, ook een cadeaubon opvragen. Weet je niet goed welke plant je moet geven? Stel dan je eigen cadeaubon samen. Zo beschik je over een leuk cadeau om weg te geven en natuurlijk ook om te krijgen. De cadeaubon kan ingeruild worden voor een prachtige plant naar eigen keuze.
Cadeaubon kopen

Zoek alle planten uit in onze webshop

Of je nu een cactus, palmboom of ander type plant wilt; je zit helemaal goed bij ons. Bekijk onze planten in de aanbieding en schaf leuke, voordelige planten aan voor bij jou thuis. Heb je de juiste plant nog niet gevonden? Geen probleem, vind jouw plant door te zoeken in ons volledige assortiment aan kamerplanten, tuinplanten en meer! Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@jouwplant.nl of vul ons contactformulier in.