Planten rechtstreeks van kweker

Jouw Plant verkoopt planten rechtstreeks van de kweker. Dit houdt in dat jouw bestelling via onze webshop direct bij de kweker binnenkomt. De kweker gaat vervolgens direct aan de slag om jouw plant met de beste verzorging aan jouw adres te bezorgen.

Planten van de kweker online bestellen

kweker met plantjes

Onze planten komen van een Nederlandse kweker. Bestel je via ons kamerplanten, tuinplanten of kantoorplanten? Dan is bij de omschrijving vermeld welke kwekerij de plant zal leveren. Planten kopen direct via een kweker heeft vele voordelen, denk aan de prijs, vervoer van de planten en je helpt ook nog eens een kweker uit eigen land!

De voordelen van planten bestellen direct via de kweker

De voordelen van planten bestellen direct via een kwekerij zijn noemenswaardig. De logistieke voordelen van planten bestellen direct via de kweker zijn groot. Een plant via de kweker is vers en is niet reeds vervoerd naar een tuincentrum. De planten worden in een speciale verpakking vervoerd waar de plant water krijgt en niet beschadigd raakt tijdens het vervoeren. De planten komen in goede en gezonde staat binnen 2 á 3 werkdagen aan huis geleverd. Wij kunnen scherpe en eerlijke prijzen bieden, omdat we direct via de kweker de planten kunnen leveren. Er zijn dus geen kosten aan onderhoud en andere faciliteiten. Daarnaast weet de kweker het beste wat goed is voor de plant.

Verpakking en verzending direct via de kweker

Plant_met_verpakking

Het proces vanaf jouw bestelling tot de levering van de plant laten we over aan de kweker. Onze kwekers hebben de ervaring en specialiteit in huis om de planten in perfecte staat te leveren.

De verpakkingen zijn gemaakt voor het verzending van alle planten. Denk hierbij aan versteviging tijdens het vervoer, zodat de plant niet botst en geen schade oploopt. Zelfs als ze ondersteboven getransporteerd zouden worden, komen ze alsnog in perfecte staat aan!

Tijdens het vervoeren wordt er voor de plant gezorgd. De planten worden voorzien van voldoende water en worden op de juiste manier aan licht of schaduw onderwerpen. Zodoende zal bij het aanbellen aan jouw huis de plant in perfecte staat voor de deur staan.

Natuurlijk gaat niet alles 100% perfect. Mochten er dan toch problemen zijn met jouw plant, doe je er verstandig aan contact met ons op te nemen via onze contactpagina. Lees ook onze FAQ voor meer vragen over onze service.

 

Help de kweker

Planten van de kwekerijen gaan voor grotendeels naar het buitenland. Met de huidige omstandigheden rondom COVID-19 kun je het je wel voorstellen dat deze export een dreun heeft gekregen. Het online bestellen van kamerplanten, tuinplanten of kantoorplanten helpt de Nederlandse kwekers enorm. De kwekers die getroffen zijn door het coronavirus zullen jou enorm dankbaar zijn.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *