Decorum Duo 2 x Ananas Champaca met Elho B.for soft white

Jouw Plant, voor elk thuis. Al onze planten komen direct van de Nederlandse kweker, worden perfect verpakt en zijn daardoor in topconditie.

48,07

De ananasplant is er één uit de bromelia familie en wordt daarom ook wel de Bromelia Ananas/Pineapple of de Anti-snurkplant genoemd.

flora 5fd69133c476b
Decorum Duo 2 x Ananas Champaca met Elho B.for soft white

48,07

100% veilig afrekenen. Gratis bezorging in Nederland en België

bg_image

Beschrijving

Met zijn tropische uiterlijk tovert de Bromelia ananas een glimlach op iedereens gezicht! Er bestaan maar liefst 2800 verschillende Bromelia soorten en de ananas is daar een van. Oorspronkelijk komt de plant voor in de natuur van Midden- en Zuid-Amerika. De ananas is niet eetbaar maar zorgt wel voor wat extra kleur en geur in huis. Het bijzondere aan deze plant is dat hij ’s nachts zuurstof afgeeft in plaats van overdag. Een perfecte plant voor de slaapkamer dus! En niet onbelangrijk de ananasplant kan ook nog helpen tegen snurken.

Extra informatie
Verzorgingstips

Sierananas staat graag licht, maar niet in de volle zon. Gul water geven in de rozet die dient als reservoir en spaarzaam op de potgrond. Is de lucht binnen erg droog, dan is nevelen met de plantenspuit een echte traktatie voor ananas. Eens in de drie weken plantenvoeding houdt de bloei mooi en rijk

Hoogte

55

Potmaat

14

Giftig?

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plantenpakket meebestellen?

Jouw Plant, voor elk thuis.

Binnen 72 uur in topconditie van de kweker naar jouw woonkamer, werkplek of kantoor.