Citrus Calamondin

Jouw Plant, voor elk thuis. Al onze planten komen direct van de Nederlandse kweker, worden perfect verpakt en zijn daardoor in topconditie.

53,18

De Calamondin vormt kleine ronde oranje vruchtjes die lijken op een mandarijn. Dat is niet zo vreemd, omdat de calamondin een kruising is van de mandarijn en de kumquat. De vruchten worden in ons Europese klimaat goed rijp. Zij zijn meer voor de sier, dan voor consumptie. De Calamondin is niet winterhard. Haal deze plant dan ook naar binnen in de winter, waar de Calamondin goed kan overwinteren.

flora 5ef373816effc
Citrus Calamondin

53,18

100% veilig afrekenen. Gratis bezorging in Nederland en België

bg_image

Beschrijving

ze noemen hem ook wel de Calamondinboom – Het is een kruising tussen de planten Citrus Fortunella Kumquat en Citrus Mandarino (Mandarijnboom). De plant vormt kleine, oranje vruchten die lijken op een mandarijn. Ze zijn eetbaar, maar wel behoorlijk zuur.

Extra informatie
Verzorgingstips

De Calamondin krijgt graag zoveel mogelijk licht. Helder direct licht is het beste. Zodra je de plant buiten zet is het verstandig om hem zo veel mogelijk uit de wind te zetten. Als de bladeren geel tot bruin verkleuren krijgt de plant niet genoeg zonlicht.

Hoogte

65

Potmaat

19

Giftig?

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plantenpakket meebestellen?

Jouw Plant, voor elk thuis.

Binnen 72 uur in topconditie van de kweker naar jouw woonkamer, werkplek of kantoor.