Zamioculcas zamiifolia ‘Zamicro’ in Jane keramiek (Orange)

Jouw Plant, voor elk thuis. Al onze planten komen direct van de Nederlandse kweker, worden perfect verpakt en zijn daardoor in topconditie.

29,55

De ‘Zamicro’ is het kleine broertje van de Zamioculcas zamiifolia. Het glanzende, donkergroene geveerde blad maakt dit een echte blikvanger.

flora 629cf5841fe50
Zamioculcas zamiifolia ‘Zamicro’ in Jane keramiek (Orange)

29,55

100% veilig afrekenen. Gratis bezorging in Nederland en België

bg_image

Beschrijving

Deze plant is voorzien van een sierpot uit de Party Love-collectie van ‘What-Women-Want’.

Extra informatie
Kweker informatie

"Van der Arend Tropical Plantcenter importeert vele tropische planten uit Azië naar Nederland. Na de lange zeereis van soms een maand kunnen de planten in Naaldwijk aan het klimaat wennen. Ze worden eerst nog grondig gekeurd. Van der Arend doet dit al dertig jaar en heeft vaste relaties met kwekers in Azië.
"

Verzorgingstips

De Zamioculcas kun je beter te weinig dan teveel water geven. De plant slaat namelijk veel vocht en voeding op in zijn bladeren. Zorg er daarom voor dat je een kleine hoeveelheid water geeft, en de potgrond tussen gietbeurten laat opdrogen. Tijdens de lente en zomer zal de plant meer water nodig hebben dan tijdens de winter. Zo kan deze tijdens de winter wel 2 tot 4 weken zonder water. In de zomer is 1 keer per week voldoende. Mocht de potgrond niet opgedroogd zijn na een week (tijdens de zomer) of na 2/3 weken (tijdens de winter), dan is het beter om de volgende keer minder water te geven. Als er een laagje water onderin de pot blijft staan, kunnen de onderste bladeren namelijk geel kleuren.

Hoogte

35

Potmaat

12

Giftig?

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plantenpakket meebestellen?

Jouw Plant, voor elk thuis.

Binnen 72 uur in topconditie van de kweker naar jouw woonkamer, werkplek of kantoor.