Trio Echeveria Miranda in Marrakesh keramiek

Jouw Plant, voor elk thuis. Al onze planten komen direct van de Nederlandse kweker, worden perfect verpakt en zijn daardoor in topconditie.

53,41

Dit trio Echeveria Miranda, oorspronkelijk uit Mexico, bestaat uit stevige vetplanten met dikke, vlezige blaadjes in rozetvorm. In de zomer kan je de plant ook op het terras of op het balkon zetten. Deze set wordt geleverd in Marrakesh keramiek.

flora 61f802626c4b8
Trio Echeveria Miranda in Marrakesh keramiek

53,41

100% veilig afrekenen. Gratis bezorging in Nederland en België

bg_image

Beschrijving

De vlezige blaadjes in rozetvorm zijn er in kleuren van grijsgroen tot lila.

Extra informatie
Kweker informatie

Op 8-jarige leeftijd is de passie voor succulenten ontstaan, tijdens een logeerpartij bij een oom. In een hoek van zijn kwekerij had een werknemer een verzameling vetplanten staan. Van elk soort kreeg Gerard van Langen een paar stekken mee, die thuis in de kas bij zijn vader kwamen te staan. Zo begon de verzameling vetplanten op een oude houten deur op palen in een hoekje van een kleine tomatenkwekerij te Heerhugowaard. Een hobby – een passie – was geboren.

Verzorgingstips

De Echeveria heeft weinig water nodig, hij slaat namelijk water op in zijn vlezige bladeren. Je kunt dus beter te weinig water dan teveel water geven. Geef kleine hoeveelheden water, wanneer de kluit nog vochtig is hoef je geen water te geven.

De Echeveria is door de brandende Mexicaanse zon gewend aan veel zonlicht. Hierdoor is de plant geschikt voor een standplaats in de volle zon.

Hoogte

20

Potmaat

15

Giftig?

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plantenpakket meebestellen?

Jouw Plant, voor elk thuis.

Binnen 72 uur in topconditie van de kweker naar jouw woonkamer, werkplek of kantoor.