Trio Agave ‘Shaka Zulu’ in Marrakesh keramiek

Jouw Plant, voor elk thuis. Al onze planten komen direct van de Nederlandse kweker, worden perfect verpakt en zijn daardoor in topconditie.

74,78

Een set van drie Agave ‘Shaka Zulu’ in Marrakesh keramiek. Een droom van 1001 nacht! Een echte blikvanger in je interieur. De Agave ‘Shaka Zulu’ heeft mooie donkergroene bladeren die grijs kleuren aan de randen. De bladeren hebben scherpe punten aan de uiteinden, die wel kwetsbaar zijn. Deze kamerplant komt van oorsprong uit Mexico en kan dan ook prima op een zonnige plek staan. De plant is gemakkelijk in onderhoud. Een familielid van de Agava, de blauwe Agave, is bekend van de productie van Tequila, de nationale drank van Mexico.

flora 61f1adbb12b3b
Trio Agave ‘Shaka Zulu’ in Marrakesh keramiek

74,78

100% veilig afrekenen. Gratis bezorging in Nederland en België

bg_image

Beschrijving

De Agave planten zijn succulenten zonder stam, de bladeren groeien direct uit de basis en zijn dik en vlezig. Pas op, want de punten van deze lange bladeren zijn scherp en bevatten een stekel.

Extra informatie
Kweker informatie

Op 8-jarige leeftijd is de passie voor succulenten ontstaan, tijdens een logeerpartij bij een oom. In een hoek van zijn kwekerij had een werknemer een verzameling vetplanten staan. Van elk soort kreeg Gerard van Langen een paar stekken mee, die thuis in de kas bij zijn vader kwamen te staan. Zo begon de verzameling vetplanten op een oude houten deur op palen in een hoekje van een kleine tomatenkwekerij te Heerhugowaard. Een hobby – een passie – was geboren.

Verzorgingstips

Laat de grond van de plant altijd eerst geheel opdrogen en geef vervolgens 1 á 2 weken later water. De grond mag absoluut niet doorweekt zijn of langere tijd vochtig blijven.

De Agave is door de brandende Mexicaanse zon gewend aan veel zonlicht. De plant is hierdoor geschikt voor een standplaats in de volle zon, bijvoorbeeld bij een raam op het zuiden. Maar kan ook prima voor het raam op het westen of oosten geplaatst worden.

Hoogte

20

Potmaat

15

Giftig?

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plantenpakket meebestellen?

Jouw Plant, voor elk thuis.

Binnen 72 uur in topconditie van de kweker naar jouw woonkamer, werkplek of kantoor.