Spathiphyllum ‘Sweet Lauretta’ in handgevlochten sierpot Nelis (naturel)

Jouw Plant, voor elk thuis. Al onze planten komen direct van de Nederlandse kweker, worden perfect verpakt en zijn daardoor in topconditie.

71,42

De Spathiphyllum, ook wel Lepelplant genoemd, is ideaal voor mensen die een sierlijke luchtzuiverende plant in huis willen hebben. De plant is een liefhebber van vocht, maar heeft geen grote hoeveelheden water of licht nodig, omdat het uit de dichte regenwouden komt. In combinatie met de stijlvolle mand is deze rijk bloeiende tropische plant perfect voor een botanisch interieur.

flora 61eeb7dad9052
Spathiphyllum ‘Sweet Lauretta’ in handgevlochten sierpot Nelis (naturel)

71,42

100% veilig afrekenen. Gratis bezorging in Nederland en België

bg_image

Beschrijving

Spathiphyllumplanten zijn geliefd vanwege hun bloemen. Deze witte bloemen lijken op een lepel, vandaar de Nederlandse naam ”Lepelplant”. Verder wordt de plant ook nog Peace Lily of Vredeslelie genoemd. De Spathiphyllum komt oorspronkelijk uit het Amazonegebied en groeit hier op de bodem van het regenwoud.

Extra informatie
Verzorgingstips

Spathiphyllums hebben vrij veel water nodig. Geef in de zomer wekelijks of zelfs twee keer per week, en in de winter eens per twee weken. De grond moet altijd licht vochtig blijven, maar liefst niet drijfnat.

De lepelplant doet het prima in zon en schaduw, maar hij groeit het beste in geen van beide. Te veel licht, en dan vooral direct zonlicht, zorgt namelijk voor verbrande bladeren. Dat kun je eenvoudig herkennen doordat de bladeren eerst naar achteren krullen en later geel worden.

Hoogte

100

Potmaat

28

Giftig?

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plantenpakket meebestellen?

Jouw Plant, voor elk thuis.

Binnen 72 uur in topconditie van de kweker naar jouw woonkamer, werkplek of kantoor.