Scindapsus ‘Silvery Ann’ (hangplant)

Jouw Plant, voor elk thuis. Al onze planten komen direct van de Nederlandse kweker, worden perfect verpakt en zijn daardoor in topconditie.

32,76

De Scindapsus ‘Silvery Ann’ heeft niet alleen prachtige bladeren, maar is ook nog eens luchtzuiverend. Deze hangplant heeft donker groene bladeren met lichte, bijna zilveren accenten.

flora 61def8ea78e4f
Scindapsus ‘Silvery Ann’ (hangplant)

32,76

100% veilig afrekenen. Gratis bezorging in Nederland en België

bg_image

Beschrijving

Deze zilveren beauty vindt haar roots in Zuid-oost Azië en is met zijn zilveren spots niet alleen leuk om te laten hangen, maar ook natuurlijk leuk om te laten klimmen! De Silvery Ann is een wat lastiger te vinden versie in de Scindapsus familie. 

Extra informatie
Verzorgingstips

De Scindapsus Pictus "Silvery Ann" gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden.

De Scindapsus Pictus "Silvery Ann" is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Scindapsus kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Scindapsus kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Hoogte

25

Potmaat

19

Giftig?

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plantenpakket meebestellen?

Jouw Plant, voor elk thuis.

Binnen 72 uur in topconditie van de kweker naar jouw woonkamer, werkplek of kantoor.