Schefflera arboricola ‘Compacta’ in grijze sierpot (vaas Nova concrete)

Jouw Plant, voor elk thuis. Al onze planten komen direct van de Nederlandse kweker, worden perfect verpakt en zijn daardoor in topconditie.

155,53

De Schefflera, ook wel Vingersboom genoemd door het typerende blad, is een mooie en sierlijke plant die het liefst op een lichte standplaats staat. De gevlochten stammen maken deze Schefflera extra leuk! Door de stijlvolle bijbehorende sierpot krijgt deze tropische plant een industriële look.

flora 61e69f710679f
Schefflera arboricola ‘Compacta’ in grijze sierpot (vaas Nova concrete)

155,53

100% veilig afrekenen. Gratis bezorging in Nederland en België

bg_image

Beschrijving

Klaar om te schitteren in je woonkamer! En ook nog duurzaam en verantwoord. Deze planten worden geleverd met het label Fair Flora, en is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige sierpot. Fair Flora planten zijn afkomstig van een kweker die actief bezig is met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast verkleind Fair Flora de milieu-impact door de CO2-uitstoot te compenseren met de aanplant van bamboe.

Extra informatie
Kweker informatie

Stap bij de kassen van kwekerij Fachjan in Honselsersdijk binnen en je zou zomaar kunnen denken dat je in de jungle staat. De kassen staan vol met tropische en subtropische planten. Van klein tot zéér groot. Fachjan levert het groen voor vele architecten en landscapers . . en ook voor u in huis.

Fachjan staat onder leiding van Paul, de derde generatie, en is al die tijd al gespecialiseerd in grote tropische en subtropische planten.

Verzorgingstips

Schefflera's verbruiken niet veel water. In de zomer staat de kamerplant het liefst in een lichtvochtige grond. In de winter mag de grond tussen de gietbeurten een beetje indrogen. Bij twijfel kan beter gewacht worden met water geven.

De Schefflera staat graag op een lichte standplaats, zonder al te veel direct zonlicht. Drie tot vijf uur direct zonlicht per dag is voldoende. Lichtere soorten zoals de Gold Capella of Trinette staan liever op een lichtere standplaats, ten opzichte van hun donkergroene soortgenoten.

Hoogte

120

Potmaat

29

Giftig?

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plantenpakket meebestellen?

Jouw Plant, voor elk thuis.

Binnen 72 uur in topconditie van de kweker naar jouw woonkamer, werkplek of kantoor.