Sansevieria Black Coral

Jouw Plant, voor elk thuis. Al onze planten komen direct van de Nederlandse kweker, worden perfect verpakt en zijn daardoor in topconditie.

50,54

De Sansevieria ‘Black Coral’ heeft donkergroene bladeren die naar zwart kleuren. Op het blad lopen zilvergrijze strepen.

flora 62702f809cc3e
Sansevieria Black Coral

50,54

100% veilig afrekenen. Gratis bezorging in Nederland en België

bg_image

Beschrijving

Het is een oersterke plant die op iedere plek wel kan groeien. Hij heeft recht opgaande vetplantachtige bladeren. Naast dat hij een sterke en makkelijke plant is heeft hij ook nog eens een gunstige invloed op het binnenklimaat. Hij helpt namelijk mee om het zuurstofgehalte te verhogen.

Extra informatie
Kweker informatie

Stap bij de kassen van kwekerij Fachjan in Honselsersdijk binnen en je zou zomaar kunnen denken dat je in de jungle staat. De kassen staan vol met tropische en subtropische planten. Van klein tot zéér groot. Fachjan levert het groen voor vele architecten en landscapers . . en ook voor u in huis.

Fachjan staat onder leiding van Paul, de derde generatie, en is al die tijd al gespecialiseerd in grote tropische en subtropische planten.

Verzorgingstips

Net als cactussen heeft de Sansevieria extreem weinig water nodig. In de winter kan je hem gerust 6 weken geen water geven en in de zomer is eens in de twee weken ook voldoende. Geef simpelweg pas water als de grond helemaal is opgedroogd, ook onderaan de pot.

Hoogte

85

Potmaat

25

Giftig?

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plantenpakket meebestellen?

Jouw Plant, voor elk thuis.

Binnen 72 uur in topconditie van de kweker naar jouw woonkamer, werkplek of kantoor.