Picea pungens “Super Blue” in plantenmand Sumatra Small (Bela Arte) (Blauwspar)

Jouw Plant, voor elk thuis. Al onze planten komen direct van de Nederlandse kweker, worden perfect verpakt en zijn daardoor in topconditie.

42,73

De Picea pungens ‘Super Blue’ is een blauwspar. Deze spar groeit in de vorm van en zuil. De stevige naalden kleuren van blauwgrijs tot zilverblauw. Deze blauwspar is winterhard. Deze spar is ideaal om als kerstboom te dienen.

flora 636d06c85e759
Picea pungens “Super Blue” in plantenmand Sumatra Small (Bela Arte) (Blauwspar)

42,73

100% veilig afrekenen. Gratis bezorging in Nederland en België

bg_image

Beschrijving

Deze blauwspar komt super uit in deze plantenmand van Bela Arte. De plantenmand heeft een natuurlijke uitstraling en staat prachtig in een moderne of mediterrane interieur. In de binnenzijde van de mand zit een plastic liner, wat lekken voorkomt.

Extra informatie
Kweker informatie

Pannebakker Plants is een kweker van tuinplanten. In Boskoop worden onder meer diverse soorten Acer, heesters, hydrangea, ilex, coniferen en sparren gekweekt.

Verzorgingstips

De blauwspar staat het liefst op een plaatst in de volle zon of halfschaduw. Verder is het belangrijk dat de boom normale tuingrond heeft dat niet te nat is. Wil je dat de boom volledig kan uitgroeien, zorg er dan voor dat boom voldoende ruimte heeft om te groeien.

Hoogte

60

Potmaat

23

Giftig?

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plantenpakket meebestellen?

Jouw Plant, voor elk thuis.

Binnen 72 uur in topconditie van de kweker naar jouw woonkamer, werkplek of kantoor.