Picea abies “Will’s Zwerg” in plantenmand Sumatra Small (Bela Arte)

Jouw Plant, voor elk thuis. Al onze planten komen direct van de Nederlandse kweker, worden perfect verpakt en zijn daardoor in topconditie.

39,16

De Picea abies Will’s Zwerg is een kegelvormige dwergconifeer met oranjebruine takken. Het is een zeer rustige groeier. De korte, stevige naalden zijn glanzend en diepgroen. Deze conifeer is winterhard en groenblijvend.

flora 636d057a8390b
Picea abies “Will’s Zwerg” in plantenmand Sumatra Small (Bela Arte)

39,16

100% veilig afrekenen. Gratis bezorging in Nederland en België

bg_image

Beschrijving

Deze Picea komt nog beter uit in deze plantenmand van Bela Arte. De plantenmand heeft een natuurlijke uitstraling en staat prachtig in een moderne of mediterrane interieur. In de binnenzijde van de mand zit een plastic liner, wat lekken voorkomt.

Extra informatie
Kweker informatie

Pannebakker Plants is een kweker van tuinplanten. In Boskoop worden onder meer diverse soorten Acer, heesters, hydrangea, ilex, coniferen en sparren gekweekt.

Verzorgingstips

Let met het plaatsen van een dwergconifeer in pot wel altijd op de omstandigheden. Staan de haagplanten in de volle zon, dan is een dagelijkse watergift gevraagd. Zet u de pot of bak wat meer uit de zon, dan is het voor de planten wat minder een probleem als ze niet dagelijks water krijgen.

Hoogte

40

Giftig?

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plantenpakket meebestellen?

Jouw Plant, voor elk thuis.

Binnen 72 uur in topconditie van de kweker naar jouw woonkamer, werkplek of kantoor.