Hebe Addenda® in ELHO ® Green Basics balkonbak (Mild Terra) met metalen balkonrek

Jouw Plant, voor elk thuis. Al onze planten komen direct van de Nederlandse kweker, worden perfect verpakt en zijn daardoor in topconditie.

56,97

Zijn alle bloemen en planten al uitgebloeid, maar is het nog prachtig buitenweer? Verleng het zomerseizoen in je tuin of op je balkon met Hebe: deze magische struikjes hebben bloempluimen in de mooiste tinten, bloeien tot minstens eind oktober en zijn favoriet bij bijen en vlinders. Sunny side up! Uitpakken, ophangen en het hele najaar genieten van deze mooie balkonbak met Hebe.

flora 613f4f5988471
Hebe Addenda® in ELHO ® Green Basics balkonbak (Mild Terra) met metalen balkonrek

56,97

100% veilig afrekenen. Gratis bezorging in Nederland en België

bg_image

Beschrijving

Hebe heeft z’n roots in Nieuw-Zeeland, en verovert nu in razend tempo Nederland. Het blad is schitterend (grijs)groen tot roodachtig, en soms voorzien van subtiele spikkels of strepen. Ook de pluimen in wit, roze, paars of blauw zijn indrukwekkend.
De struikveronica – zoals Hebe in het Hollands heet – is de ideale bewoner voor borders en perken. Ook in potten en manden doet-ie het perfect. Wat heel fijn is in ons klimaat: de plant kan behoorlijk goed tegen lage temperaturen. Alleen bij strenge vorst is het slim om ‘m in te pakken. En als het niet ijzig koud wordt, kan Hebe tot zelfs in november doorbloeien.
• is er in veel kleuren, maten en stijlen
• bloeit tot ver in het najaar
• kan goed tegen kou
• mag in de volle zon of half in de schaduw
• blijft het hele jaar groen

Extra informatie
caretips

Het liefst staat struikveronica op een beschutte plek in een koele omgeving. De plant gedijt dan ook het beste in halfschaduw. Staat hij in de zon dan mag de grond niet uitdrogen. Geef daarom regelmatig water.

Hoogte

20

Potmaat

60

Giftig?

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plantenpakket meebestellen?

Jouw Plant, voor elk thuis.

Binnen 72 uur in topconditie van de kweker naar jouw woonkamer, werkplek of kantoor.