Goudpalm in handgevlochten sierpot Nelis (naturel)

Jouw Plant, voor elk thuis. Al onze planten komen direct van de Nederlandse kweker, worden perfect verpakt en zijn daardoor in topconditie.

77,76

Fraai gevlochten mand met hengels met daarin een top palm. De areca siert en smoelt direct de ruimte.

flora 61e6c16562119
Goudpalm in handgevlochten sierpot Nelis (naturel)

77,76

100% veilig afrekenen. Gratis bezorging in Nederland en België

bg_image

Beschrijving

Klaar om te schitteren in je woonkamer! En ook nog duurzaam en verantwoord. Deze planten worden geleverd met het label Fair Flora, en is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige sierpot. Fair Flora planten zijn afkomstig van een kweker die actief bezig is met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast verkleind Fair Flora de milieu-impact door de CO2-uitstoot te compenseren met de aanplant van bamboe.

Extra informatie
Kweker informatie

Jaré en Johan Reijm zijn de derde generatie Reijms die aan het hoofd staan van de kwekerij. Naast miljoenen gerbera's maken zij met hun 60 medewerkers vooral dracaena's. Met diverse keurmerken op zak proberen zij zo 'groen' mogelijk te zijn.

Zo maken zij in hun kassen gebruik van alle richtlijnen van 'Het nieuwe telen': energiezuinig met een optimale opbrengst.
Om de ecologisch footprint van het bedrijf meetbaar én beheersbaar te maken laat de kwekerij zich meten door het keurmerk 'Benefits of Nature'.

Verzorgingstips

De grond moet altijd licht vochtig zijn maar opgelet voor natte voeten want daar houdt hij niet van. Geef 1x per week water in de winter, 2x in de zomer. Geef bij voorkeur kleine beetjes in plaats van veel in één keer, zo vermijd je dat de goudpalm de hoeveelheid water niet goed kan absorberen.

Hoogte

110

Potmaat

28

Giftig?

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plantenpakket meebestellen?

Jouw Plant, voor elk thuis.

Binnen 72 uur in topconditie van de kweker naar jouw woonkamer, werkplek of kantoor.