Epiphyllum guatemalense

Jouw Plant, voor elk thuis. Al onze planten komen direct van de Nederlandse kweker, worden perfect verpakt en zijn daardoor in topconditie.

27,07

De bladeren van de Epiphyllum guatemalense krullen en groeien alle kanten op. In de lente en zomer kunnen aan het uiteinde van de bladeren bloemen komen, gevolgd door mooie roze vruchten.

flora 63642e371dc6a
Epiphyllum guatemalense

27,07

100% veilig afrekenen. Gratis bezorging in Nederland en België

bg_image

Beschrijving

Een makkelijk te verzorgen krul cactus, die ook nog eens luchtzuiverend is!

Extra informatie
Kweker informatie

Van der Hoorn Succulenten bestaat sinds 1990 als een zelfstandige kwekerij en heeft zich gespecialiseerd in de teelt van bijzondere soorten. Sinds de oprichting van het bedrijf worden er vele soorten Rhipsalis gekweekt. Tegenwoordig telen zij het grootste commerciële Rhipsalis assortiment met meer dan 30 soorten Rhipsalis en Lepismium. Daarnaast bestaat het assortiment uit diverse andere soorten succulenten.

Verzorgingstips

De cactus moet altijd vochtige wortels hebben, maar ze mogen niet in een schotel water zitten. Zorg ervoor dat de bovenste 1/3 van de grond droog is voordat u water geeft. Stel de cactus aan het eind van de winter bloot aan koelere temperaturen om de bloei in het voorjaar te bevorderen

Hoogte

30

Potmaat

14

Giftig?

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plantenpakket meebestellen?

Jouw Plant, voor elk thuis.

Binnen 72 uur in topconditie van de kweker naar jouw woonkamer, werkplek of kantoor.