Duo Echeveria Asante Sana in Anna- keramiek taupe

Jouw Plant, voor elk thuis. Al onze planten komen direct van de Nederlandse kweker, worden perfect verpakt en zijn daardoor in topconditie.

31,33

De Echeveria ‘Asante Sana’ is een vetplant met een elegante uitstraling. De licht naar boven gebogen bladeren hebben een prachtige blauwachtige tint.

flora 61fcd9952e68b
Duo Echeveria Asante Sana in Anna- keramiek taupe

31,33

100% veilig afrekenen. Gratis bezorging in Nederland en België

bg_image

Beschrijving

De echeveria komt oorspronkelijk uit Mexico. Hij werd ontdekt in de 18e eeuw door Antansio Echeveria, hier heeft de plant dan ook zijn naam aan te danken.

Extra informatie
Kweker informatie

Op 8-jarige leeftijd is de passie voor succulenten ontstaan, tijdens een logeerpartij bij een oom. In een hoek van zijn kwekerij had een werknemer een verzameling vetplanten staan. Van elk soort kreeg Gerard van Langen een paar stekken mee, die thuis in de kas bij zijn vader kwamen te staan. Zo begon de verzameling vetplanten op een oude houten deur op palen in een hoekje van een kleine tomatenkwekerij te Heerhugowaard. Een hobby – een passie – was geboren.

Verzorgingstips

De Echeveria heeft weinig water nodig, hij slaat namelijk water op in zijn vlezige bladeren. Je kunt dus beter te weinig water dan teveel water geven.

De Echeveria is door de brandende Mexicaanse zon gewend aan veel zonlicht. Hierdoor is de plant geschikt voor een standplaats in de volle zon.

Hoogte

15

Potmaat

12

Giftig?

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plantenpakket meebestellen?

Jouw Plant, voor elk thuis.

Binnen 72 uur in topconditie van de kweker naar jouw woonkamer, werkplek of kantoor.