Duo Anthurium Zizou in keramiek Anna (wit)

Jouw Plant, voor elk thuis. Al onze planten komen direct van de Nederlandse kweker, worden perfect verpakt en zijn daardoor in topconditie.

48,07

Haal sfeer in huis, met deze betoverende pot-anthurium. Zizou is de eerste paarskleurige potanthurium, frivool en klein van stuk. Deze potanthurium heeft paarse lintvormige bloemen. De Anthurium, die ook Flamingoplant genoemd wordt, past in elk interieur.

flora 61ed6c09543c6
Duo Anthurium Zizou in keramiek Anna (wit)

48,07

100% veilig afrekenen. Gratis bezorging in Nederland en België

bg_image

Beschrijving

De Anthurium filtert meer dan 50% van schadelijke stoffen binnen 24 uur en bijna 100% in drie dagen. En in ruil geven de planten zuurstof af.

Extra informatie
Kweker informatie

Stolk Brothers is een gerenommeerd familiebedrijf dat al jaren gespecialiseerd is in de teelt van exclusieve Anthuriums. Sinds 2012 staat de vierde generatie aan het roer, die erg veel aandacht heeft voor het milieu. Er wordt continue gezocht naar de beste manier om biologisch te telen.

Verzorgingstips

De anthurium verbruikt niet veel water, maar dient wel in continue licht vochtige grond te staan. In de wintermaanden mag de grond af en toe een beetje uitdrogen.

Plaats de Anthurium op een lichte standplaats zonder direct zonlicht voor een optimale bloei. Te veel zonlicht zal leiden tot geel blad. Te weinig zonlicht leidt tot groene bloemen of helemaal geen bloemen.

Hoogte

40

Potmaat

12

Giftig?

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plantenpakket meebestellen?

Jouw Plant, voor elk thuis.

Binnen 72 uur in topconditie van de kweker naar jouw woonkamer, werkplek of kantoor.