Duo Aloe Zambezi in Anna- keramiek wit

Jouw Plant, voor elk thuis. Al onze planten komen direct van de Nederlandse kweker, worden perfect verpakt en zijn daardoor in topconditie.

31,33

De Aloë ‘Zambezi’ is een rozetvormige vetplant. De bladeren zijn langwerpig en eindigen in een licht gekartelde punt. Het blad van deze vetplant is donkergroen met witte puntjes aan de bovenkant en de onderkant van het vlezige blad. De Aloë ‘Zambezi’ bewaart het water in deze bladeren en kan dus perfect tegen droogte.

flora 61fcda45eff5b
Duo Aloe Zambezi in Anna- keramiek wit

31,33

100% veilig afrekenen. Gratis bezorging in Nederland en België

bg_image

Beschrijving

Een ideale plant als je op zoek bent naar een plant die vrij weinig onderhoud vraagt.

Extra informatie
Kweker informatie

Op 8-jarige leeftijd is de passie voor succulenten ontstaan, tijdens een logeerpartij bij een oom. In een hoek van zijn kwekerij had een werknemer een verzameling vetplanten staan. Van elk soort kreeg Gerard van Langen een paar stekken mee, die thuis in de kas bij zijn vader kwamen te staan. Zo begon de verzameling vetplanten op een oude houten deur op palen in een hoekje van een kleine tomatenkwekerij te Heerhugowaard. Een hobby – een passie – was geboren.

Verzorgingstips

Aloë staat het liefst in de volle zon, donkerder dan lichte schaduw moet het niet worden. Het is een zeer makkelijke plant: eens in de twee weken wat water geven volstaat. Het enige waar Aloë echt niet tegen kan, is natte voeten. De kluit mag tussen gietbeurten door iets indrogen.

Hoogte

15

Potmaat

12

Giftig?

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plantenpakket meebestellen?

Jouw Plant, voor elk thuis.

Binnen 72 uur in topconditie van de kweker naar jouw woonkamer, werkplek of kantoor.