Duo Aloe Aristata in Anna- keramiek grijs

Jouw Plant, voor elk thuis. Al onze planten komen direct van de Nederlandse kweker, worden perfect verpakt en zijn daardoor in topconditie.

31,33

Op het groene blad van de Aloë ‘Aristata’ vind je witte stippen en strepen. De lange bladeren hebben aan de punt een dunne draad. In de winter kan deze Aloë bloeien, met roodoranje bloemen op de stengel.

aristata
Duo Aloe Aristata in Anna- keramiek grijs

31,33

100% veilig afrekenen. Gratis bezorging in Nederland en België

bg_image

Beschrijving

Aloe aristata is inheems in Zuid-Afrika en lijkt erg op Haworthia Fasciata. Hij vormt een dicht rozet van grijsgroene bladeren.

Extra informatie
Kweker informatie

Op 8-jarige leeftijd is de passie voor succulenten ontstaan, tijdens een logeerpartij bij een oom. In een hoek van zijn kwekerij had een werknemer een verzameling vetplanten staan. Van elk soort kreeg Gerard van Langen een paar stekken mee, die thuis in de kas bij zijn vader kwamen te staan. Zo begon de verzameling vetplanten op een oude houten deur op palen in een hoekje van een kleine tomatenkwekerij te Heerhugowaard. Een hobby – een passie – was geboren.

Verzorgingstips

Geef 1x keer per 2 weken water in de lente en zomer. De aarde moet volledig droog zijn voordat je weer water geeft. In de winter beschermen tegen lage temperaturen en geef zo min mogelijk water.

Verlichting: Volle zon, halfschaduw.

Hoogte

15

Potmaat

12

Giftig?

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plantenpakket meebestellen?

Jouw Plant, voor elk thuis.

Binnen 72 uur in topconditie van de kweker naar jouw woonkamer, werkplek of kantoor.