Dracaena Fragrans ‘Warneckii’ in Mica sierpot Carrie (lichtgrijs)

Jouw Plant, voor elk thuis. Al onze planten komen direct van de Nederlandse kweker, worden perfect verpakt en zijn daardoor in topconditie.

34,18

Het blad van de ‘Warneckii’ is fris groen met witte strepen. Bovendien is het blad mooi breed. De Drakenbloedboom heeft zijn lugubere naam te danken aan het rode hars dat uit beschadigingen in het blad druppelt. Deze planten zijn inheems in Zuid Amerika, Afrika en Zuid-Oost Azië. De Dracaena staat hoog in de top 10 luchtzuiverende planten van de NASA

flora 6193c3b503e56
Dracaena Fragrans ‘Warneckii’ in Mica sierpot Carrie (lichtgrijs)

34,18

100% veilig afrekenen. Gratis bezorging in Nederland en België

bg_image

Beschrijving

De Warneckii is een geweldige luchtzuiverende plant. Met deze plant in huis zorg je voor een gezonder binnenklimaat. De plant verwijdert namelijk giftige stoffen uit de lucht die in vrijwel elk huis voorkomen. De plant is vooral goed in het verwijderen van benzeen, een stof die vrijkomt uit o.a. verf, plastic en reinigingsmiddelen.

Extra informatie
Verzorgingstips

Dracaena's hebben niet veel water nodig. In de winter heeft je Dracaena Cintho zelfs genoeg aan eens in de drie à vier weken water, want dan is 'ie in winterslaap! In lente en zomer, het groeiseizoen wil je Dracaena eens in de 1 à 2 weken water. Zorg er in elk geval voor dat je pas weer water geeft als de aarde nagenoeg helemaal droog is. Bij teveel water gaan de wortels rotten, en gaat ook de stam rotten.

Hoogte

65

Potmaat

18

Giftig?

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plantenpakket meebestellen?

Jouw Plant, voor elk thuis.

Binnen 72 uur in topconditie van de kweker naar jouw woonkamer, werkplek of kantoor.