Croton ‘Mrs Iceton’ in grijze sierpot (vaas Nova concrete)

Jouw Plant, voor elk thuis. Al onze planten komen direct van de Nederlandse kweker, worden perfect verpakt en zijn daardoor in topconditie.

139,98

De Croton, oftewel Codiaeum variegatum, is door de dikke, glanzende bladeren met diverse kleuren een opvallende en sfeervolle plant. Samen met de grote sierpot komt de plant echt tot zijn recht in jouw interieur.

flora 61e68e7fc0b50
Croton ‘Mrs Iceton’ in grijze sierpot (vaas Nova concrete)

139,98

100% veilig afrekenen. Gratis bezorging in Nederland en België

bg_image

Beschrijving

Klaar om te schitteren in je woonkamer! En ook nog duurzaam en verantwoord. Deze planten worden geleverd met het label Fair Flora, en is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige sierpot. Fair Flora planten zijn afkomstig van een kweker die actief bezig is met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast verkleind Fair Flora de milieu-impact door de CO2-uitstoot te compenseren met de aanplant van bamboe.

Extra informatie
Kweker informatie

Stap bij de kassen van kwekerij Fachjan in Honselsersdijk binnen en je zou zomaar kunnen denken dat je in de jungle staat. De kassen staan vol met tropische en subtropische planten. Van klein tot zéér groot. Fachjan levert het groen voor vele architecten en landscapers . . en ook voor u in huis.

Fachjan staat onder leiding van Paul, de derde generatie, en is al die tijd al gespecialiseerd in grote tropische en subtropische planten.

Verzorgingstips

De Croton dient in licht vochtige grond te staan, zonder dat deze uitdroogt. Een licht vochtige grond is voldoende, zo voorkom je dat de wortels letterlijk in het water staan. Regelmatig kleine hoeveelheden water is beter dan in een keer heel veel.

Een minimum van 5 uur direct zonlicht per dag is wenselijk voor de Croton. Plaats deze kamerplanten daarom bij voorkeur direct voor een raam op het oosten, westen of noorden. Indien deze kamerplanten te donker staan zal er geen vers blad worden aangemaakt en kan de plant zijn blad laten vallen.

Hoogte

100

Potmaat

29

Giftig?

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plantenpakket meebestellen?

Jouw Plant, voor elk thuis.

Binnen 72 uur in topconditie van de kweker naar jouw woonkamer, werkplek of kantoor.