Beaucarnea in ELHO ® Pure Beads Small Ø 40 (Walnootbruin)

Jouw Plant, voor elk thuis. Al onze planten komen direct van de Nederlandse kweker, worden perfect verpakt en zijn daardoor in topconditie.

156,95

De Beaucarnea recurvata komt uit Midden-Amerika en wordt door de robuuste stam en de knolvormige verdikte voet ook wel olifantenpoot genoemd. In deze stam en voet slaat de plant zelf zijn water op.

flora 628f9dc2a5b36
Beaucarnea in ELHO ® Pure Beads Small Ø 40 (Walnootbruin)

156,95

100% veilig afrekenen. Gratis bezorging in Nederland en België

bg_image

Beschrijving

Zo’n enorme kamerplant met twee ‘armen’ geeft jouw interieur direct een geweldige eye-catcher.

Extra informatie
Kweker informatie

Decorum bundelt de kracht van tientallen speciaal geselecteerde planten-en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Voor Decorum zijn planten en bloemen het mooiste wat er is. Ze maken de wereld om ons heen een stukje aangenamer, geven rust, een goed gevoel, ontspanning, zuurstof, geluk en gezondheid. Klanten kunnen altijd rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product, direct van de kweker. De Decorum kwekers telen hun planten en bloemen vol passie en zorg, met liefde en respect voor de natuur. Met de complimenten van Decorum.

Verzorgingstips

De Beaucarnea slaat water op in zijn stam. Hierdoor heeft de kamerplant weinig water nodig. Geef de Beaucarnea pas water indien de grond langere tijd droog aanvoelt. Het zal hierbij opvallen dat het opdrogen in de winter langer duurt, geef daarom minder vaak water in de winter.

Hoogte

90

Potmaat

39.2

Giftig?

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plantenpakket meebestellen?

Jouw Plant, voor elk thuis.

Binnen 72 uur in topconditie van de kweker naar jouw woonkamer, werkplek of kantoor.