Aloe Vera

Jouw Plant, voor elk thuis. Al onze planten komen direct van de Nederlandse kweker, worden perfect verpakt en zijn daardoor in topconditie.

21,28

De Aloë Vera is oersterk. Deze vetplant heeft blauwgroene of grijsgroene dikke bladeren die in punten omhoog groeien. Een echte toevoeging voor in huis.

flora 62939fc083eb5
Aloe Vera

21,28

100% veilig afrekenen. Gratis bezorging in Nederland en België

bg_image

Beschrijving

De medicinale werking vind je in de bladeren. Snij hiervoor een van de lagere bladeren bij de stam af. Je ziet dan een dun vliesje op de snede waar de sap uitvloeit. Knijp het blad uit en vang het sap op in een bakje. Gebruik het sap vervolgens als huid crème voor huidirritatie, uitslag, wondjes of brandwonden. De plant gebruikt diezelfde genezende werking, dus je plant zal niet beschadigd blijven maar er groeit gewoon weer een nieuw blad aan.

Extra informatie
Kweker informatie

Edelcactus is specialist op het gebied van cactussen, succulenten en lucky bamboo. Sinds 1945 heeft Edelcactus ervaring met het telen van cactussen

Verzorgingstips

De Aloë Vera plant heeft weinig water nodig. In de zomer heeft de plant maximaal een keer per week water nodig. In de winter houdt de plant een winterslaap. Dan heeft de plant ongeveer maar één keer per maand water nodig.

De beste plaats voor deze plant is half schaduw, half zon. Wanneer je de plant aanschaft, zorg er dan voor dat de plant niet meteen in de volle zon staat. De plant moet eerst acclimatiseren, daarna kan de Aloë Vera goed zon verdragen. Als het maar natuurlijk zonlicht is.

Hoogte

35

Potmaat

11

Giftig?

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Plantenpakket meebestellen?

Jouw Plant, voor elk thuis.

Binnen 72 uur in topconditie van de kweker naar jouw woonkamer, werkplek of kantoor.